Foredrag

Foto: Brudepar fra Valdres i 1929. Eies av Liv Marit Haakenstad.

Liv Marit og Rune har begge i mange år holdt foredrag rundt omkring i Norge, Norden og USA. Foredragene dekker de fleste områder innen norsk slektsgransking. Vi belyser slektsforskning i Norge for utenlandsk publikum og for nybegynnere som har lyst til å lære seg slektsgransking fra bunnen av. I tillegg til dette har vi også foredrag som hjelper slektsgranskere som har kommet godt i gang videre med mer avanserte teknikker, sikker kildeføring og metodikk.

Vi har begge hatt undervisning for klasser og grupper. Det er dermed mulig for både grupper, lag og foreninger å bestille undervisning i slektsgransking både på begynnernivå og for viderekomne. Slik undervisning kan passe godt både for slektshistorielag og historielag, men også for pensjonistforeninger og andre som har lyst til å vite mer om emnet og som kan tenke seg å gjøre dette til en hobby.

Veiledning kan tilbys personer som har startet sin utforskning av egen slekt, men som trenger råd og veiledning for å komme videre i arbeidet. Vi kan gi veiledning som bringer deg videre og øker din kunnskap om hvordan du skal gå frem for å løse utfordringer med ditt eget slektstre.

Nordic Genealogy kjører for tiden webinarer og vi vil tilby slike webinarer også i tiden etter at koronasituasjonen er over. Det er mulig å bestille slike webinarer hos oss, men det er også mulig å se webinarene i ettertid da vi legger disse ut som videoforedrag som kan bestilles i vår nettbutikk. Du kan lese mer om dette under Webinarer.