Slektsforskning

The Churchill Family Genealogy

Vi utfører begge profesjonell slektsforskning for både privatpersoner og firmaer. Vi finner din slekt, setter opp slektstavler og gir deg informasjon om din slekt med tilhørende kilder slik at du siden kan sjekke kvaliteten på arbeidet og sikre deg at din slektstavle er etterrettelig og nøyaktig. Du vil motta en omfattende dokumentasjon inneholdende alle funn og forslag til hvordan du kan gå videre for å samle opplysninger om slekten din.

For firmaer søker vi opp arvinger i bo-oppgjør slik at de får sin rettmessige arv. Bobestyrere bruker oss ofte for å finne disse arvingene. For advokater og bo-oppgjør gjelder egne priser.

Liv Marits spesialfelt er Norge, England, USA. Hun har skrevet bøker om slektsgransking og emigrasjon, og hvordan søke etter norsk-amerikanere. Hennes hjemmebane er Biri, men hennes erfaring fra slektsforskning i hele landet og England/USA gjør at hun kan betjene alle kundeforespørsler på en profesjonell måte. Liv Marit har også lang erfaring med bo-oppgjør.

Runes spesialfelt er Norge, Sverige, Danmark og bruk av DNA for å finne slekt. Rune har god erfaring i å lese gammel skrift og kan transkribere eldre dokumenter som kan være vanskelig å lese for uerfarne øyne. Han kan også bidra i slektsforskning i eldre manntall, skattelister og lensregnskaper fra 1600-tallet. Rune har skrevet bøker om lensregnskaper og om hvordan bruke DNA til slektsforskning. Rune har også god erfaring med bo-oppgjør.

Fra begge vil du kunne få god dokumentasjon på arbeidet som gjøres og en rapport som gir deg opplysningene du trenger for å komplettere slektstreet ditt.

Begge har lang erfaring med slektsforskning, og er akkrediterte slektsforskere gjennom The International Commission for the Accreditation of Profesional Genealogists (AG®).

Ta kontakt hvis du ønsker slektsforskningsoppdrag utført. Vi har gode priser og god kvalitet på arbeidet.

Kontakt Liv Marit Haakenstad, AG®.

Kontakt Rune Nedrud, AG®.

Vi vil kunne avgjøre hvem av oss som er mest egnet for oppdraget eller som har best tid til å utføre dette og ta kontakt med dere så snart vi hører fra dere.