Webinarer – høstens første halvdel

  • Webinar

Vi har nå lagt planer for høsten, og her er en oversikt over de første webinarene høsten 2020. Prisen øker til 150 kroner per webinar, men det er da anledning til å stille spørsmål etter hvert enkelt webinar. Webinarene kjøres på tirsdager kl. 18. Bestill plass allerede nå i nettbutikken.

08.09.2020: Folketellinger, del 2 – Rune Nedrud, AG®
Vi ser på andre nettsteder som har folketellingsdata, gjennomgang av bytellinger, lokale/kommunale tellinger, valgmanntall fra 1900-tallet og manntall og skattelister fra 1600-tallet.
Meld deg på nå.

15.09.2020: Bygdebøker, hvor gode er de? – Liv Marit Haakenstad, AG®
Bygdebøker finnes i mange varianter og kvalitetsmessig er det store sprik. Hva kan du finne i en bygdebok, og hvordan kan du bruke dette i slektsgranskingen din?
Meld deg på nå.

22.09.2020: Renovering av slektstreet ditt – Rune Nedrud, AG®
Har du kontroll på hvilke opplysninger du mangler i slektstreet ditt og har du kilder til opplysningene? Har du fulgt opp familieforandringer? Har du sjekket Digitalarkivet for nye kilder i ditt område?
Meld deg på nå.

29.09.2020: Kilder og kildehenvisning – Liv Marit Haakenstad, AG®
Hvor finner du informasjon om kilden, og hvordan henviser du til kilden i slektsprogrammet ditt?
Meld deg på nå.

06.10.2020: Slektsprogrammer, funksjoner og behov – Liv Marit Haakenstad, AG® og Rune Nedrud, AG®
Mange spør om hvilket slektsprogram de skal velge, men vi snur på spørsmålet og spør om hvilke funksjoner må en slektsforsker ha tilgjengelig? Hvordan registrere man personer, kilder osv? Og ikke minst – hvilke rapporter finnes, og hvordan vises disse i programmet? Vi ser på forskjellige programmer.
Meld deg på nå.

13.10.2020: Slektsprogrammer, Online eller Offline – Liv Marit Haakenstad, AG® og Rune Nedrud, AG®
Har du behov for deling med andre eller vil du ha kontrollen selv? Holder det med en av delene? Eller kan du dra andre fordeler av et onlinetre? Vi ser på forskjellige programmer.
Meld deg på nå.

Foto: Bygdebøker fra Hedmark. Alle rettigheter Liv Marit Haakenstad.

Stikkord: